Nyopført 4-værelses lejlighed på det attraktive Marshalls Allé Marshalls Allé 18.b.1.th, 9220 Aalborg Øst

Velkommen indenfor i denne fantastiske 4-værelses lejlighed på Marshalls Alle. Området er omgivet af skov og natur, men er alligevel beliggende med indkøb og transportforbindelser kun et stenkast væk. For familierne med børn er der flere lejepladser rundt omkring - og ellers er der bare skønne grønne arealer, hvor man rigtig kan nyde naturen, selvom man er tæt på byen. Centrum af Aalborg er nemlig kun 15 minutter væk på cykel.

For de unge studerende er området også helt perfekt, da det danner nogle fantastiske rammer omkring et studieliv. Der er plads til gåture og udendørs hygge - og så er både UCN og Universitetet kun få minutter væk.

Disse lejligheder er opført med kvalitets inventar fra top til bund. Køkken- og bad elementer er fra Svane Køkkenet og alle hårde hvidevarer er af mærket Siemens. Derudover er hele boligen opført med gulvvarme og genveksanlæg, hvilket sikrer et økonomisk fornuftigt - samt sundt og godt indeklima.
Her er der tale om en 3-værelses lejlighed, der både passer perfekt til den lille familie, men bestemt også egner sig som delevenlig lejlighed, hvis man som studerende er på udkig efter en luksuriøs hverdag.

OBS: Billederne er vejledende

Detaljer om lejemål

Lejlighed
95 kvm
4
0
Nej
Nej
Ja
Ja
9.358 kr. Månedlig leje
9.385 kr.
28.074 kr.
Detaljer om udlejer

TELEFONNUMMER
+45 70 50 50 52
Other Details
Value
Value